Συλλήψεις και κατάσχεση αρκετών κιλών ηρωίνης στην Ηγουμενίτσα
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας σταμάτησε η διακίνηση 9 κιλών ηρωίνης, την οποία επιχείρησαν να μεταφέρουν δύο Βούλγαροι στην Ανκόνα της Ιταλίας.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην πύλη του λιμένα εξωτερικού έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονος Βούλγαρος με συνοδηγό μια γυναίκα 72 ετών. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, οι λιμενικοί εντόπισαν κρύπτη ανάμεσα από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, μέσα στη οποία βρίσκονταν σε συσκευασίες 9 κιλά ηρωίνης και 180 γραμμάρια.
Οι δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχεθήκαν το αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), καθώς και μικρό χρηματικό ποσό. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
Η φτωχότερη επαρχία του Ιράν δέχεται το βάρος της επίθεσης των ΗΠΑ
19:29
Μαζική φυγή των αδειούχων Ιουλίου: Το αδιαχώρητο στα λιμάνια, μποτιλιάρισμα στους δρόμους
19:16
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Ακόντιο Βοιωτίας
19:06
Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ κατά του οργανωμένου εγκλήματος
19:05