Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας - Έπαθε υπερκόπωση
Σε νοσοκομείο των Αθηνών με υπερκόπωση νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του από την Ελβετία, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του, η αδιαθεσία του ήταν και ο λόγος που ο κ. Μουζάλας καθυστέρησε κατά μία ημέρα την επιστροφή του από τη Ζυρίχη.
Την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του και να κριθεί εάν θα συνεχίσει η νοσηλεία του.
Η κατάσταση της υγείας του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Μουζάλας απουσίαζε από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, αλλά και από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Ιρλανδίας στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47
Γαλλία: Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή μετά από έξι χρόνια απουσίας
23:36
«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Θα μπορούσε να καταλάβει το διαδίκτυο σε 6 με 12 μήνες»
23:25