Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης μετά τη μήνυση του Α. Σαμαρά
Συνελήφθη στο Εφετείο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο εκδότης και δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, από αστυνομικούς που τον περίμεναν έξω από δικαστική αίθουσα όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό υπόθεση μήνυσης της συζύγου του επικεφαλής της Τράπεζας Ελλάδος.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω δίκης, όπου το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση (με καταδικαστική στο πρωτοβάθμιο) για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου της κ. Νικολοπούλου που βάρυνε τον κ. Βαξεβάνη, ο δημοσιογράφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι σαμποτάρουν τις ειρηνευτικές διαβουλεύσεις: «Υπέρμετρες απαιτήσεις»
08:37
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου στο Νοβοροσίσκ από επίθεση ουκρανικών drones
08:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέξης Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
08:23
ΚΟΣΜΟΣ
Κίνα: Οκτώ νεκροί και δεκάδες παγιδευμένοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο άνθρακα
08:12
ΚΟΣΜΟΣ