Στο νοσοκομείο ο Κ. Γιαγτζόγλου
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Λάρισας ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας για όγδοη ημέρα.
Ο Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κρατείται στις φυλακές της Λάρισας όπου έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υπό το καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας ήδη στο νοσοκομείο, σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για κίνδυνο της ζωής του, έχουνε επιβεβαιωθεί» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δικηγόρος του κρατουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης και συμπλήρωσε: «Άμεσα πρέπει να γίνει αύριο η σύγκληση της ΚΕΜ. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για ένα νέο άνθρωπο. Δεν μπορεί αυτοί που τάχθηκαν να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025
16:09
Νερό: Η αστείρευτη πηγή ενέργειας του ανθρώπου, χωρίς επεξεργασία, χωρίς αλλοίωση
16:07
Στη φυλακή ο Έλληνας σαμποτέρ γερμανικών πλοίων - Το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει την έκδοση του
16:05
Στην Κρήτη ο γάμος της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε η τενίστρια (vid)
15:58