Στο νοσοκομείο ο Κ. Γιαγτζόγλου
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Λάρισας ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας για όγδοη ημέρα.
Ο Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κρατείται στις φυλακές της Λάρισας όπου έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υπό το καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας ήδη στο νοσοκομείο, σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για κίνδυνο της ζωής του, έχουνε επιβεβαιωθεί» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δικηγόρος του κρατουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης και συμπλήρωσε: «Άμεσα πρέπει να γίνει αύριο η σύγκληση της ΚΕΜ. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για ένα νέο άνθρωπο. Δεν μπορεί αυτοί που τάχθηκαν να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Η «μάχη με το βαθύ κράτος» και οι λεπτές ισορροπίες στους «γαλάζιους» Βουλευτές
07:06
Καιρός: Αίθριος σχεδόν σε όλη την χώρα - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06 Απριλίου)
06:30
Ανοίγει σήμερα Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα για το Fuel Pass: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση 60 ευρώ
06:00