Διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων σε τρένα και προαστιακό

Ένα διήμερο απεργιών και κινητοποιήσεων αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, εξήγγειλε κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.
Πέρα από τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού, αναμένεται να επηρεαστούν και τα δρομολόγια του Μετρό προς το Αεροδρόμιο.
Συγκεκριμένα:
Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας μεταξύ 05:00 π.μ. – 08:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.
Την Τρίτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία (00:00 – 24:00).
Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.
Τις ίδιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.
Θέματα τις απεργίας είναι η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, η συνεχιζόμενη απαξίωση των εταιριών και οι ελλείψεις προσωπικού.

Στους Λειψούς ο Ν. Δένδιας και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων
22:10
Στην Κέρκυρα για διακοπές ο Μάικλ Τζόρνταν - Όλα τα βλέμματα στο υπερπολυτές γιοτ του
22:01
Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν
21:53
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, Πελοπόννησο και Β. Αιγαίο
21:42