Επεισόδια στο υπουργείο Παιδείας
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των εκπαιδευτικών, όταν ομάδα διαδηλωτών εισήλθε στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας.
Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία έντασης και να χρησιμοποιηθούν δακρυγόνα.
Διμοιρία των ΜΑΤ στάθηκε έξω από την κεντρική πύλη του υπουργείου και με τη χρήση δακρυγόνων απομάκρυνε από την είσοδο το συγκεντρωμένο πλήθος.
Λίγη ώρα αργότερα, η ένταση εκτονώθηκε, οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν από το χώρο του υπουργείου και άνοιξαν οι πύλες.
Οι διαδηλωτές εισήλθαν στο προαύλιο και το κτίριο του υπουργείου, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56