Επεισόδια στο λιμάνι της Πάτρας με μετανάστες
Ένταση επικράτησε νωρίε το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας, όταν μετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά αστυνομικών, λιμενικών και φορτηγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας αλλοδαπός εισέβαλε σε νταλίκα που ήταν φορτωμένη με φράουλες και τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να κρυφτεί.
«Ένας μετανάστης μπήκε σε ένα φορτηγό με φράουλες. Εκεί στην προσπάθειά του να κρυφτεί τραυματίστηκε και τα αίματα φαίνεται ότι εξαγρίωσαν τους ομοεθνείς του, οι οποίοι πετούσαν πέτρες», είπε στο tempo24.gr ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Δημήτρης Κυριακουλόπουλος.

Από τον πετροπόλεμο προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας μετανάστης τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως σημείωσε ο κ. Κυριακουλόπουλος:
Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοιες εντάσεις και καλούμαστε άμεσα και με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό από αύριο (28/06) λόγω έργων αντικατάστασης
09:53
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα στον Τρελοπενηντάρη - Κάνει τον κιμπάρη»
09:49
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30