Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής: Συλλήψεις ακροδεξιών - Τι βρήκαν στα σπίτια τους
Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιείται αυτή την ώρα για συλλήψεις ακροδεξιών ομάδων στην περιοχή της Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εισέβαλαν ταυτόχρονα σε πέντε σπίτια ατόμων, τα οποία φαίνεται να ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα της ακροδεξιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, κάποια από αυτά τα άτομα σχετίζονται με επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών, καθώς επίσης και για επιθέσεις στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν έτοιμες μολότοφ και εκρηκτικές ύλες.
Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, οι αρχές δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ότι τα άτομα αυτά έχουν σχέση και με την επίθεση στη «Φαβέλα» πριν από περίπου 10 μέρες, όπου μάλιστα τραυματίστηκε και μία δικηγόρος.
Πληροφορίες του CNN Greece επίσης αναφέρουν ότι στα σπίτια των ακροδεξιών έχει βρεθεί αρκετό υλικό, το οποίο σχετίζεται με το συγκεκριμένο χώρο.
Η αντιτρομοκρατική συνέχισε την έρευνά της μετά τις πρώτες συλλήψεις των ακροδεξιών πριν από περίπου ενάμισι μήνα, και σύμφωνα με στελέχη της Κατεχάκη, τα άτομα τα οποία σήμερα έχουν συλληφθεί έχουν σχέση και με άλλες επιθέσεις είτε σε μεμονωμένα άτομα είτε σε οργανωμένους χώρους.
SPONSORED
Ισραήλ: Η αστυνομία συνέλαβε δεύτερο άτομο για τους πυροβολισμούς με τον ένα νεκρό
15:35
Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να αποφασίσει αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τέταρτη φορά
15:28
Στην Εύβοια ο Τουρνάς για αυτοψία μετά τους σεισμούς: Τι λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου στο CNN Greece
15:15
Φωτιά σε αγροτική έκταση στην Φθιώτιδα - Επιχειρούν και δύο αεροσκάφη
15:14