Αγριογούρουνα βγήκαν για κολύμπι στο Ιόνιο
Απέναντι σε ένα περίεργο θέαμα βρέθηκαν τρεις ψαράδες από την Ηλεία, όταν στην καθιερωμένη βαρκάδα τους για ψάρεμα αντίκρισαν δύο αγριογούρουνα να… κολυμπάνε στα νερά του Ιονίου!
«Νομίσαμε πως ονειρευόμαστε. Κάναμε τον σταυρό μας και πλησιάσαμε κοντά τους. Τα δύο ζώα κολυμπούσαν ανοιχτά περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή. Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά – σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθούμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή».
«Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω. Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας, τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε» δήλωσε ένας εκ των τριών ψαράδων στο apokalypseis.com.

Πηγή: apokalypseis.com
«Η Αλβανία δεν πωλείται»: Η μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ενάντια στα σχέδια Κούσνερ
08:39
Νόλαν, η Ωραία Ελένη και ο Όμηρος: Τι λένε δύο κορυφαίοι φιλόλογοι για το ζήτημα της «Οδύσσειας»
08:30
Τεμπονέρας: Στην ΕΛ.Α.Σ έχουμε περισσότερο ανάγκη από στρατιώτες και όχι στρατηγούς
08:20
Τηλεφωνική επικοινωνία 90 λεπτών Πούτιν με Τραμπ- Έτοιμες να συνδράμουν στο τέλος του πολέμου οι ΗΠΑ
08:10