ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι οι τέσσερις από τους συλληφθέντες της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18

Ελεύθεροι οι τέσσερις από τους συλληφθέντες της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18
EUROKINISSI

Ελεύθεροι κρίθηκαν από ανακρίτρια και εισαγγελέα, μετά τη σημερινή απολογία τους, οι τέσσερις από τους ένδεκα συλληφθέντες στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, αντιμετωπίζουν αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών. Κατά την αποχώρησή τους από το ανακριτικό γραφείο, αποδοκιμάστηκαν από συγκεντρωμένους για άλλη υπόθεση αντιεξουσιαστές, και χρειάστηκε αστυνομική μέριμνα για να βγουν από τα δικαστήρια.

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια οι επτά κατηγορούμενοι, ως μέλη της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης, που ανά περίπτωση είναι αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα.

Αποκλειστικό: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την εξάρθρωση της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν έτοιμοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό στα οποία είχαν προσαρμόσει κροτίδες, σβάστικες και πλήθος άλλων ευρημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ