Βανδαλισμοί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους
Βανδαλισμούς στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καταγγέλλουν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια τοιχογραφίας η οποία δημιουργήθηκε στον εξώστη του φουαγιέ, απέναντι από την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η οποία αφηγείται την ιστορία της Θεσσαλονίκης στο χώρο της Μακεδονίας.
«Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η χθεσινή εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που είχε στόχο τη βελτίωση του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος και της αισθητικής του, κάποιοι φρόντισαν να καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις τους για το μέλλον, γράφοντας συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του Ιδρύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρυτανείας, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με τα συνθήματα που γράφτηκαν.
Διευκρινίζεται, δε, πως «κατά πάγια πρακτική του Ιδρύματος, η εξωτερική εμφάνιση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκαταστάθηκε αμέσως».
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04