Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο Χαλανδρίου ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο Νίκος Φίλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι όλων των δημοσιογραφικών παρατάξεων, συνάδελφοι του Βασίλη Μουλόπουλου και πλήθος πολιτών.
Ο Νίκος Φίλης που υπήρξε φίλος και συνεργάτης του Βασίλη Μουλούπουλου, μίλησε για τον πνευματικό άνθρωπο που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με αρχές και αξίες και πίστευε ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή, αλλά και για το στέλεχος της Αριστεράς που κράτησε τα πιστεύω του όσο ψηλά και αν έφτασε.
Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, η ΕΣΗΕΑ, η ΠΟΕΣΥ, ο ΕΔΟΕΑΠ, η εφημερίδα Αυγή, η Εφημερίδα των Συντακτών, ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ.
Ο Βασίλης Μουλόπουλος πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 72 ετών έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τους ψαράδες να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι
13:44
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39