Συνελήφθησαν δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη στον Έβρο
Για παραβίαση απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης συνελήφθησαν δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι το απόγευμα της Παρασκευής στον Έβρο.
Η τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr μεταδίδει ότι οι δύο δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από τη XVI Μεραρχία Πεζικού.
Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, οι δύο δημοσιογράφοι προσήχθησαν στο ΑΤ Διδυμότειχου όπου είπαν ότι εργάζονται για το γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο για να κάνουν ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους κρυφά.
Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα ηλικίας 31 και 33 ετών αντίστοιχα.
Οι δύο δημοσιογράφοι κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ορεστιάδας, ο οποίος θα αποφασίσει για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Τόσο η γερμανική πρεσβεία όσο και το κανάλι για το οποίο εργάζονται οι δημοσιογράφοι έχουν κινητοποιηθεί, ζητώντας να ενημερωθούν για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο Γερμανούς.
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης άλλαξε θέση και μπήκε σε αχαρτογράφητη περιοχή
07:59
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47