ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους δυο στρατιωτικούς

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους δυο στρατιωτικούς
EUROKINISSI

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε σήμερα την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, στο συλλαλητήριο συμπαράστασης που διοργανώθηκε για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται εδώ και δέκα ημέρες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Όπως μεταδίδει το evros-news.gr, άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μεσήλικες, ηλικιωμένοι, αρκετοί κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια συγκεντρώθηκαν και με ειρηνικό τρόπο, άκουσαν τους χαιρετισμούς κάποιων εκ των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων στην κινητοποίηση.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στη μία και μισή το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης με αίτημα είναι την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών. Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα προς την κυβέρνηση να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της αποφυλάκισης και επιστροφής τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που έψαλαν όλοι μαζί, ενώ τελικά δεν απηύθυναν χαιρετισμό ούτε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αλλά ούτε και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός που έδωσαν το παρόν, αφού προτίμησαν τον λόγο να πάρουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που ξεκίνησαν και οργάνωσαν όλη αυτή την κινητοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ