Στην Αδριανούπολη ξανά οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών
Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Τουρκία, θα μεταβούν σήμερα στην Αδριανούπολη.
Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή τους στους δύο Έλληνες, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Σημειώνεται ότι οι συνθήκες ασφαλείας στη συγκεκριμένη φυλακή είναι εξαιρετικά αυστηρές, όπως διαπιστώθηκε κατά την προηγούμενη επίσκεψη, καθώς η μοναδική επαφή είναι μέσω τηλεφώνου πίσω από τζάμι και όσα λέγονται καταγράφονται.
Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη.
ΧΡΗΜΑ
Η βενζίνη «καίει» την τσέπη - Ράλι ανόδου που φτάνει τα 2,369 ευρώ/λίτρο στα νησιά
13:23
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κίνα αυστηροποιεί δραστικά τους περιορισμούς στα ταξίδια των πολιτών της
13:14
ΕΛΛΑΔΑ
Χ. Δούκας: Στέλνει στην Εισαγγελία Αθηνών το πόρισμα εμπειρογνωμώνων για τις καθιζήσεις στην Κυψέλη
13:05
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή οι δύο γιατροί για τον θάνατο Μαζωνάκη - Αντιμέτωποι με κατηγορίες για ενδεχόμενο δόλο
12:56
ΕΛΛΑΔΑ