Ξεκίνησε η πολυεθνική αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 2018»
Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών η πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2018».
Στην άσκηση συμμετέχουν με μέσα και προσωπικό, για πρώτη φορά το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Ιταλία και η Κύπρος με ελικόπτερο για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της άσκησης.
Από την Ελλάδα θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.
Αντικειμενικός σκοπός της «Ηνίοχος 2018» είναι να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση σε συνθήκες που προσομοιάζουν σ΄ ένα σύνθετο, πολλαπλών απειλών περιβάλλον μάχης, ώστε να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου.
«Κόκκινα δάνεια»: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες με τη νέα ρύθμιση
05:00
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνεται η τιμή του - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00