Μικροένταση σε συγκέντρωση φοιτητών που αντιδρούν στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Μικροένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον Ελαιώνα, όπου φοιτητές των ΤΕΙ πραγματοποιούν συγκέντρωση αντιδρώντας στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Αφορμή για τη συγκέντρωση είναι η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το θέμα, σε πολυχώρο στο Αιγάλεω.
Οι φοιτητές είχαν καλέσει σε κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα στο μετρό του Ελαιώνα όλους τους Σπουδαστικούς Συλλόγους των ΤΕΙ της Αττικής, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού.
Οι συγκεντρωμένοι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της ίδρυσης του Πανεπιστημίου, ενώ ορισμένοι άρχισαν να χτυπούν τις κλούβες της αστυνομίας που είχαν παραταχθεί στο σημείο.
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση για την ίδρυση του Πανεπιστημίου, εκτός από τον πρωθυπουργό, χαιρετισμό θα απευθύνουν ακόμα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του παν. Δυτικής Αττικής, Κώστας Μουτζούρης.
Αρτοποιός: «Βελτιωμένη η εικόνα στο μέτωπο της Αττικοβοιωτίας, αλλά κανένας εφησυχασμός»
12:30
Ιράν: Εκτέλεση δύο ανθρώπων που κατηγορήθηκαν ότι συνεργάζονταν με το Ισραήλ
12:23
Λάρισα: Στο εδώλιο 41χρονος που βίαζε κατ' εξακολούθηση την 9χρονη θετή κόρη του
12:10
Το Πανεπιστήμιο που θα χρειαστεί η επόμενη γενιά ίσως να μην μοιάζει με αυτό που γνωρίζουμε σήμερα!
12:00