Εντοπίστηκαν τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι – Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία
Από παιδοψυχολόγο του νοσοκομείου Παίδων όπου μεταφέρθηκαν θα εξεταστούν οι δύο ανήλικες αδελφές, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, βρέθηκαν μετά από επικοινωνία του κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.
Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι’ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
Η χρονιά στην τηλεόραση: Οι 10 σειρές που καθόρισαν το 2025 στο παγκόσμιο streaming
14:59
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46