Εντοπίστηκαν τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι – Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία
Από παιδοψυχολόγο του νοσοκομείου Παίδων όπου μεταφέρθηκαν θα εξεταστούν οι δύο ανήλικες αδελφές, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, βρέθηκαν μετά από επικοινωνία του κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.
Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι’ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.
Μαχαιρωμένος εντοπίστηκε 51χρονος μέσα στο σπίτι του στην Καρδίτσα
15:21
Στις κάλπες οι Παριζιάνοι για την ανάδειξη νέου δημάρχου - «Μάχη» Γκρεγκουάρ με Ντατί
15:21
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Κατέληξε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στο ΑΤ
15:10
Βρετανία: Δεν έχουμε δει στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το Ιράν μπορεί να χτυπήσει την Ευρώπη
15:05