Πορεία διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης των ζώων στη Θεσσαλονίκη
«Κάνε πράξη την αγάπη σου προς τα ζώα και μη συμμετέχεις άλλο στην κακοποίησή τους» προέτρεψαν σήμερα οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τους "Vegan Thessaloniki".
Οι διοργανωτές ανάρτησαν στην παραλία, στο ύψος του Λευκού Πύργου, ένα πανό όπου αναγράφονταν "No excuse for animal cruelty" (Καμία δικαιολογία για την κακοποίηση των ζώων), μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και έκαναν πορεία πάνω στο πλακόστρωτο της παραλίας.
Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν το βράδυ στο «Οικόπολις» με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Η σκοτεινή αλήθεια για τα ζωικά προϊόντα» και θα ακολουθήσει Vegan κουζίνα.

PHOTO 1 / 9
Photo 1/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 2/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 3/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 4/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 5/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 6/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 7/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 8/9
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 9/9
Πηγή: EUROKINISSI
ΚΟΣΜΟΣ
Πενταετής φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν - Αντιμέτωπος με άλλες επτά δίκες
09:11
ΕΛΛΑΔΑ
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02
ΕΛΛΑΔΑ
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
09:02
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Star Wars: Αποχωρεί η Κάθλιν Κένεντι μετά από 14 χρόνια στο «τιμόνι» της Lucasfilm
08:54
ΕΛΛΑΔΑ