Έκρηξη σε πολυκατοικία στα Πατήσια
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (18/03) όταν εξερράγη μηχανισμός σε πυλωτή πολυκατοικίας στα Πατήσια.
Ήταν γύρω στις 21:40 χθες βράδυ, όταν άγνωστοι πλησίασαν την πολυκατοικία, η οποία βρίσκεται στην οδό Λαμπάκη 64 και άφησαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην πυλωτή, πριν τραπούν σε φυγή.
Η έκρηξη που ακολούθησε ήταν ισχυρή και οι ζημιές που προκάλεσε έφτασαν μέχρι και τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, σπάζοντας και εκεί τα τζάμια. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια που εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για προειδοποιητικό απειλητικό μήνυμα προς κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας αλλά και την περίπτωση να ήταν τυχαία η τοποθέτηση του μηχανισμού εκεί και να ήθελαν οι δράστες να τον «ξεφορτωθούν» άμεσα για κάποιο λόγο.
SPONSORED
Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα στηρίζει τα νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
15:25
Κύκλωμα έκλεβε μετασχηματιστές και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό από αιολικά πάρκα σε Αττική και Εύβοια
15:12
Τη Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
14:58
Δένδιας: Αποτίουμε φόρο τιμής στους Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας
14:49