Σύζυγος κρατουμένου επιχείρησε να περάσει ηρωίνη στις φυλακές Τρικάλων
Σύζυγος κρατουμένου, γεωργιανής καταγωγής, προσήλθε σήμερα στις φυλακές Τρικάλων προκειμένου να τον επισκεφθεί και να του παραδώσει τέσσερα παντελόνια.
Όμως, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα στα παντελόνια, 42 γραμμάρια ηρωίνης.
Η σύζυγος συνελήφθη, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, κλήθηκε η Αστυνομία και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύει αφενός τη συνεχή απειλή των φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης «καθαρά» από ναρκωτικά.
Τέλος, το υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον σωφρονιστικό υπάλληλο για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξε στην άσκηση των καθηκόντων του.
SPONSORED
Ραγδαία η εξάπλωση του Έμπολα στο Κονγκό προειδοποιεί ο ΠΟΥ - «Πολύ υψηλός» πλέον ο κίνδυνος
17:51
«Πολύ υπερήφανος» για τη σύζυγό του, Κέιτ, δηλώνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
17:44
Οι ανανεωμένες οικογένειες παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ είναι εδώ – Νέα παιχνίδια και αναβαθμισμένη εμπειρία
17:39
ΑΑΔΕ: Εξάρθρωσε κύκλωμα λαθρεμπορίου - Κατέσχεσε 293.000 λίτρα υγραερίου
17:31