Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό αλιευτικού σκάφους στη Χαλκιδική
Το Λιμενικό Σώμα διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό αλιευτικού σκάφους που αγνοείται από χθες στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.
Ο αλιέας που απέπλευσε με το σκάφος για ψάρεμα χθες το μεσημέρι επικοινώνησε τελευταία φορά με τους οικείους του χθες το βράδυ.
Σήμερα στις 11.00 το πρωί ειδοποιήθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και ξεκίνησαν οι έρευνες στον Συγγιτικό Κόλπο.
Στις έρευνες συμμετέχουν πέντε πλωτά του Λιμενικού Σώματος, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Χαλκιδική, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, συμμετέχει στις προσπάθειες εντοπισμού του αλιευτικού σκάφους υποστηρίζοντας το Λιμενικό Σώμα, με ομάδα παράκτιας έρευνας.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07 Φεβρουαρίου)
06:30
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
06:00
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00