Καβάλα: Δύο συλλήψεις για κατοχή 5,6 κιλών ακατέργαστης κάνναβης
Περισσότερα από 5,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δυο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες οι οποίοι είναι υπήκοοι Τουρκίας, διότι εντόπισαν σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.624 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν η κάνναβη, πέντε κινητά και ένα ΙΧ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλουν οι εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
01:00
Ψηφιακή Κάρτα Εργασία: Οι πέντε νέοι κλάδοι στους οποίους εφαρμόζεται - Τι δείχνουν οι αριθμοί
00:30
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική δύναμη για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας
23:57
Σεισμός 6,1 βαθμών στα ανοικτά των δυτικών ακτών του Μεξικού
23:50