Ελεύθερος ο 88χρονος που πυροβόλησε τους ληστές στη Γλυφάδα
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά δύο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί πονική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.
Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.
Παράλληλα, ποινική δίωξη για ληστεία έχει ασκηθεί σε βάρος των δυο ληστών, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.
Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα. Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό.
FT: Μήπως οδεύουμε προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο; - Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα
22:37
Στον ρυθμό του 14ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου η Θεσσαλονίκη - Πάνω από 11.000 δρομείς
22:25
Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ ανηλίκων στα Ψηλαλώνια Πάτρας
22:13
Πέθανε ο ηθοποιός του «Star Trek», Μάικλ Φόρεστ - Ο ρόλος του Απόλλωνα
22:00