Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Από τους 268 προγραμματισμένους ολοκληρώθηκαν 130
Από τους 268 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ανέβηκαν έως χθες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι 130 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου, 92 ανακηρύχθηκαν άγονοι (δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον), 45 ανεστάλησαν και 1 ματαιώθηκε, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Σύλλογο, από τους αναρτηθέντες έως και χθες (28.3.2018) πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 268, οι 45 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και 1 ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα. Ακόμη, από τους υπόλοιπους 222, οι 130 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 92 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι).
Τέλος, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια».
SPONSORED
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποια η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30