ΕΛΓΑ: Παράταση στην καταβολή των ειδικών ασφαλιστικών εισφορών
Μέχρι τις 29 Ιουνίου θα μπορούν να καταβάλλονται οι ειδικές ασφαλιστικές εισφορές, υπέρ του ΕΛΓΑ για το 2017, μετά την απόφαση παράτασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε καθώς «υπήρξαν παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις» μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, που ήταν η 31η Μαρτίου.
Έτσι «οι παραγωγοί όλης της χώρας, διευκολύνονται στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να καταστούν δικαιούχοι τυχόν αποζημιώσεων που τους αναλογούν».
Παράλληλα, ο οργανισμός, σημειώνει πως μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δεν θα δοθεί άλλη παράταση, και καλεί τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές το 2017, να εξοφλήσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να λάβουν αποζημίωση.
«Μπαράζ» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ξεκινά από τις 5 Ιανουαρίου
04:00
03:00
Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τα Θεοφάνεια - Οδηγός πληρωμών
02:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε γίνεται εγγραφή στο Μητρώο το ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
01:00