ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση των «ταξιδευτών»

Αποκλειστικό: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση των «ταξιδευτών»

«...Θα πληρώσω για ότι έχω κάνει.....Έπαιξα και έχασα, κάνατε πολύ καλή δουλειά».

Η φράση αυτή από το στόμα του αρχηγού της μεγάλης μαφίας των Γεωργιανών που είχε κάνει πάνω από 2000 διαρρήξεις σε σπίτια, έκλεισε τη μεγάλη δικογραφία και έστειλε τους κατηγορούμενους στους δικαστές.

Όμως, για να βγει από το στόμα ενός αρχιμαφιόζου, ο οποίος μάλιστα έχει διασυνδέσεις με τα μεγάλα κυκλώματα κακοποιών στη Γεωργία, οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αμαρουσίου είχαν κάνει μια έρευνα και είχαν στα χέρια τους στοιχεία που όταν τα έδειξαν στον αρχιμαφιόζο το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να παραδεχθεί τη δράση του και να φτάσει στο σημείο να πει ακόμα και στο διοικητή του τμήματος ασφάλειας ότι «έχασε... και ότι η έρευνά τους τον στέλνει σίγουρα στη φυλακή…».

Αποκλειστικό: Νέα στοιχεία για τους «ταξιδευτές»-Πώς συνδέονται με τους Γεωργιανούς αρχιμαφιόζους

Όπως και έγινε λίγες μέρες αργότερα με τις δικαστικές Αρχές να προφυλακίζουν τα μέλη της συμμορίας, για τα οποία οι αστυνομικοί είχαν βγάλει την κωδική ονομασία «ταξιδευτές».

Το CNN Greece φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στο φάκελο της δικογραφίας με τα μέλη της σπείρας να βρίσκονται έξω από σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, τα οποία κατοπτεύουν ώστε να εισβάλλουν με ασφάλεια και να αρπάξουν ότι πολύτιμο βρουν, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες τους από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας να βγαίνουν από το ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου μόλις πούλησαν το κλοπιμαία.

Σε μια μάλιστα από τις φωτογραφίες διακρίνεται ο αρχηγός της μαφίας να δίνει τα χρήματα από τη μοιρασιά των κλοπιμαίων και σε άλλα μέλη της σπείρας!

Όλα δείχνουν ότι οι «επισκέψεις» στο συγκεκριμένο ενεχυροδανειστήριο ήταν αρκετά συχνές και οι κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων έχουν καταγράψει τον αρχηγό να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο στο οποίο οι αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου εντόπισαν κατά τη σύλληψη του, ένα μικρό οπλοστάσιο, καθώς μαζί του είχε πάντα όπλα, ακόμα και πολεμικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ