Πάσχα 2018: Επιστροφή των πινακίδων από τον Δήμο Αθηναίων
Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους ενόψει Πάσχα.
Από σήμερα, Μ. Τετάρτη (04/04), η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει τις πινακίδες οχημάτων. Εξαιρούνται οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ), ενώ για την παραλαβή τους θα πρέπει, προηγουμένως, να έχει πληρωθεί το πρόστιμο.
Απαραίτητη, επίσης, είναι η προσκόμιση δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.
ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ : Έφτασαν στις Αφίδνες τα πρώτα τρακτέρ: Τι λένε στο CNN Greece αγρότες ενόψει της συγκέντρωσης (vids)
11:50
Σπουδαία ανακάλυψη στο Σινά: Βραχοσκεπές καταφύγιο αποκαλύπτει ίχνη ζωής 10.000 ετών
11:49
Πιερρακάκης: «Η ισχυρή Ελλάδα αποτελεί ευθύνη και καθήκον - Συνομιλούμε με όλους επί ίσοις όροις»
11:38
«Τρικλοποδιά» Τραμπ σε ιστορική απόφαση για το κλίμα - «Θεμέλιο της πράσινης Νέας Απάτης»
11:35