Πάσχα 2018: Επιστροφή των πινακίδων από τον Δήμο Αθηναίων
Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους ενόψει Πάσχα.
Από σήμερα, Μ. Τετάρτη (04/04), η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει τις πινακίδες οχημάτων. Εξαιρούνται οι πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ), ενώ για την παραλαβή τους θα πρέπει, προηγουμένως, να έχει πληρωθεί το πρόστιμο.
Απαραίτητη, επίσης, είναι η προσκόμιση δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.
Πηγές ΥΠΑΑΤ: Οι κινητοποιήσεις στη Μυτιλήνη εμπόδισαν την αποβίβαση εξοπλισμού για τον αφθώδη πυρετό
18:58
Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Ισραήλ: «Καμία δύναμη δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία»
18:57
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν τρόπο να κάνουν τις τηγανητές πατάτες πιο υγιεινές
18:50
Reuters: Χάκερ που συνδέονται με τη Ρωσία παραβίασαν το ΓΕΕΘΑ
18:40