Ανατίναξη ΑΤΜ σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου
Χρησιμοποιώντας κυρίως πολύ θράσος αλλά και τη γνωστή τεχνική τους με το αέριο, δράστες, τα ξημερώματα, ανατίναξαν μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών στο Μενίδικαι άρπαξαν τι κασετίνες τα χρήματα.
Η συμμορία μάλιστα των κακοποιών, δεν δίστασε να προχωρήσει στη ληστρική αυτή ενέργεια σε ένα από τα κεντρικά σημεία του Μενιδίου, στην οδό Φιλαδελφείας, την ώρα μάλιστα που είναι και σε εξέλιξη τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και περιπολιών στη Δυτική Αττική.
Οι Αρχές έχουν ομολογήσει πως δεν μπορούν καν να υπολογίσουν πόσες συμμορίες δρουν με το συγκεκριμένο τρόπο, καθώς είναι εύκολη η διαδικασία και, όπως όλα δείχνουν, μπορούν να δουν και ανενόχλητες.
Πάντως, μέχρι σήμερα, είναι πάνω από 100 τα χτυπήματα στην Αττική και διπλάσια σε όλη την Ελλάδα.
ΟΠΕΚΕΠΕ – Ειρήνη Κατσινοπούλου: «Πηγή του κακού» η ενίσχυση της κατοχής γης και όχι της παραγωγής
12:13
Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
12:05
ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκλεισμοί επ΄αόριστον από τους «σκληρούς» των αγροτικών μπλόκων: Συσκέψεις για κλιμάκωση, σκέψεις για απόβαση στην Αθήνα
12:04
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης (pic)
12:04