Δικαστικοί Επιμελητές: Ο συνάδελφός μας στο «Μακελειό» βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο
Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό τους «που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία», με αφορμή το σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».
Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους» και προσθέτει: «Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους».
Τέλος, η Ομοσπονδία επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00