Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας και τριών παιδιών που επιχείρησαν να διασχίσουν τον Έβρο
Επί ποδός βρίσκεται από το βράδυ της Μ. Πέμπτης η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας για τον εντοπισμό μίας γυναίκας και τριών παιδιών, τα ίχνη των οποίων φέρεται να χάθηκαν στον ποταμό Έβρο, στο Σοφικό Διδυμοτείχου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο μετά τις 8 μ.μ. εντοπίστηκε στην εν λόγω περιοχή ομάδα παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, περίπου 25 ατόμων, οι οποίοι αψηφώντας τα φουσκωμένα νερά του ποταμού και τις πλημμυρισμένες παρακείμενες εκτάσεις εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα.
Οι συλληφθέντες φέρονται να δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι ενώ διέσχιζαν τον ποταμό Έβρο χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας και των τριών παιδιών, ενδεχομένως παρασυρόμενοι από τα ορμητικά νερά.
Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων μέχρι στιγμής απέβη άκαρπη, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών υπό τις οποίες επιχείρησαν να διασχίσουν τον ποταμό, η γυναίκα και τα τρία παιδιά να επέστρεψαν στις όχθες του Έβρου στην πλευρά της γείτονος χώρας.
Στον βυθό της Κοπεγχάγης: Το πολεμικό πλοίο που βύθισε ο Νέλσον αναδύεται ξανά από την ιστορία
08:57
Υποχρεωτικό από Ιούνιο το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να περιέχει – Τα πρόστιμα
08:44
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26