Πάσχα στα Χανιά κάνουν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που «έδεσε» στη Σούδα
Πάσχα στην πόλη των Χανίων κάνουν οι περίπου 2.000 επιβαίνοντες του κρουαζιερόπλοιου «OCEANA», το οποίο κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας. Στην πλειονότητά τους, επισκέπτονται το ενετικό λιμάνι της πόλης.
Πρόκειται για το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο που έφτασε τη φετινή περίοδο στα Χανιά, ενώ από τα μέχρι σήμερα στοιχεία, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2018 στο λιμάνι της Σούδας θα φθάσουν τις 74 και ο αριθμός των επιβατών υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 140.000.
Για τον Απρίλιο μάλιστα, αναμένονται ακόμα τρεις αφίξεις και για τον Μάιο 13 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.
ΕΛΛΑΔΑ
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση ύψους 1,14 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της πύλης εισόδου στην Ελευσίνα
10:45
ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σήμερα σε 6 περιοχές, δείτε χάρτες - «Κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης με 30άρια από Πέμπτη
10:43
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Πολιτεία οι επιθέσεις του 28χρονου ντελιβερά: Πετροβολούσε γυναίκες και εξαφανιζόταν σε δευτερόλεπτα
10:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε»
10:34
ΔΙΕΘΝΗ