Διεσώθη η τραυματισμένη γυναίκα στον Όλυμπο
Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα ορειβάτισσα, η οποία έπεσε νωρίτερα στη θέση λούκι Μύτικα, στον Όλυμπο.
Η γυναίκα διασώθηκε από κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πυροσβέστες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Η ορειβάτισσα, παρόλο που είχε πτώση 500 μέτρων σε χιονοσκεπή περιοχή, κατάφερε με ίδιες δυνάμεις και με τη βοήθεια των φίλων της να φτάσει στο καταφύγιο Αποστολίδη, στο οροπέδιο των Μουσών από όπου και την παρέλαβε το ελικόπτερο.
Αυτή είναι η τρίτη επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του. Την Κυριακή, δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00