Με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκε ο Κύπριος πρέσβης
Με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τον περασμένο μήνα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης συναντήθηκε την Κυριακή ο Κύπριος πρέσβης στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος.
Ο κ. Κενεβέζος επισκέφτηκε την Ορεστιάδα, όπου διαμένει η οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη, αλλά και την Καστοριά όπου συνάντησε την οικογένεια του Άγγελου Μητρετώδη.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Κύπριος πρέσβης μετέφερε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οικογένειες αλλά και την ευχή να τελειώσει σύντομα η παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών.
Από την πλευρά τους, οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν τον κ. Κενεβέζο για την πορεία της υπόθεσης και τον ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία που πήρε αλλά και για το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους δύο στρατιωτικούς.

Πηγή: Κυπριακή Πρεσβεία
Η παραδοχή της Μελάνια για Τραμπ: «Μερικές φορές δεν θέλει να ακούει την αλήθεια»
16:18
Βρετανία: Δύο πιλότοι τραυματίστηκαν σε συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της RAF στην Ουαλία
16:17
«Καλλιστώ» για τσακάλια: Πώς ξεχωρίζουν από τους λύκους - Παρεξηγημένο είδος της άγριας ζωής
16:10
Κλειστό θα παραμείνει και αύριο Πέμπτη 24/9 το φαράγγι της Σαμαριάς
16:02