Σύλληψη 46χρονου για την πυρκαγιά στην Φρίξα Ηλείας
Συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 46χρονος αλλοδαπός ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς, από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα στο νομό Ηλείας, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο άνδρας με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, στις 10:00, ενώπιόν του, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Σημειώνεται πως οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες. Μέχρι και αυτή την ώρα υπάρχουν δύο μέτωπα μέσα σε χαράδρα και στην περιοχή βρίσκονται 76 πυροσβέστες με 36 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 14 άτομα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Ανείσπρακτα ενοίκια και έξωση με εξώδικο: Τι αλλάζει για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
01:00
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Φλόριντα: Άκουσε θόρυβο, αλλά δεν ήταν διαρρήκτης - Δύο αλιγάτορες μάλωναν στην πόρτα της (vid)
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Τρίτος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ
23:48
ΚΟΣΜΟΣ