ΕΥΑΘ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποζημιώσεων για τις διακοπές υδροδότησης
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ θα εξετάσει παροχή μία συμβολικής αποζημίωση στους επαγγελματίες – βιοτέχνες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού
Αυτό συμφώνησαν στη σημερινή τους συνάντηση ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Ν. Κρεστενίτης και οι επικεφαλής των Επαγγελματικού (ΕΕΘ) και Βιοτεχνικού (ΒΕΘ) Επιμελητηρίων, Μιχάλης Ζορπίδης και Αναστάσιος Καπνοπώλης.
Στο μεταξύ, στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο ά αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσύρει τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη διακοπή υδροδότησης λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, στη συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των δύο επιμελητηρίων της πόλης, και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31
Τέλος στις διεκδικήσεις του Δημοσίου για περιουσίες πολιτών με οθωμανικά φιρμάνια – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
10:29
Επτά εκατομμύρια καρκίνοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ
10:24