Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ
Σε κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη προχώρησαν το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.
Η ΓΕΝΟΠ πραγματοποιεί σήμερα τρίωρη στάση εργασίας, από τις 7 ως τις 10 το πρωί, ενώ από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, θα ξεκινήσουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι οποίες όπως γνωστοποιήθηκε χθες από την ομοσπονδία θα έχουν και επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση.
Η ΓΕΝΟΠ αντιδρά στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης που προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Τετάρτη στη Βουλή. Ζητά ακύρωση του σχεδίου πώλησης, επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και προσλήψεις προσωπικού.
Νέα ανακάλυψη: Μαϊμούδες τρώνε χώμα για να θεραπεύσουν στομαχικές διαταραχές
13:49
Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε 33χρονο που γρονθοκόπησε πρώην σύντροφο του
13:47
Καραμανλής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κρίνομαι γιατί φέρω ένα συγκεκριμένο επώνυμο - Είμαι αθώος
13:37
Η Τζάνετ Τζάκσον αρνήθηκε να απεικονιστεί στην ταινία Michael - Πάρις Τζάκσον: «Πολλές ανακρίβειες»
13:30