Μενίδι: Βρήκαν πάλι σφαίρα στο σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος
Περίπου δέκα μήνες μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, βρέθηκε και πάλι μία σφαίρα στο σχολείο του.
Ο πατέρας του 10χρονου μαθητή κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας πως η σφαίρα εντοπίστηκε στο προαύλιο του σχολείου από μαθητές, οι οποίοι την παρέδωσαν στους δασκάλους του και αυτοί στην αστυνομία.
Όπως ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο Star, έχουν περάσει δέκα μήνες μετά το τραγικό τέλος του παιδιού του και η έρευνα δεν έχει φτάσει ακόμη στον δράστη, που παραμένει ασύλληπτος.
«Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;», κατήγγειλε ο πατέρας.
Η οικογένεια του 10χρονου έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση κατά του ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας μεγάλη αποζημίωση για παραλείψεις των κρατικών της οργάνων.
Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως η αποζημίωση που ζητούν ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. «Θεωρούμε ότι η πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», είπε.
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40