Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση των Τούρκων χάκερς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, καταδίκασε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε από χάκερς η ιστοσελίδα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού πρακτορείου, το βράδυ της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε η ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το μήνυμα, το οποίο προβλήθηκε για λίγα λεπτά στην ιστοσελίδα, υιοθετούσε τις τουρκικές κατηγορίες για υπόθαλψη από την Ελλάδα τρομοκρατών και γκιουλενιστών.
Οι συνάδελφοι στο Πρακτορείο Ειδήσεων έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν το πολύτιμο και πολύπλευρο έργο τους. Την ίδια προσπάθεια για έγκυρη ενημέρωση καταβάλλουν και οι δημοσιογράφοι της Τουρκίας, οι οποίοι εργάζονται υπό την απειλή διώξεων, ενώ πολλοί έχουν οδηγηθεί στις φυλακές και έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας. Αύριο θα ενημερωθεί σχετικά η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.
Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα για την 11η Σεπτεμβρίου
23:03
Παπανδρέου σε Μητσοτάκη για Καστελλόριζο: «Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ»
22:51
Συναγερμός για πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κάτω Λίππα Ιωαννίνων
22:40
Βάρκα με 77 μετανάστες ανατράπηκε στη Γαύδο: Ένας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - 51 διασώθηκαν
22:29