Θεσσαλονίκη: Πρόσφυγες απέκλεισαν την Εγνατία Οδό
Περίπου 250 πρόσφυγεςπου διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου απέκλεισαν νωρίτερα σήμερα την Εγνατία Οδό για να διαμαρτυρηθούν.
Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την κατάσταση που περιήλθαν οι σκηνές τους μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Για περίπου μισή ώρα (18.30 έως τις 19.00), σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ήταν αποκλεισμένη η Εγνατία Οδός, στο ύψος του κόμβου Ιωνίας.
Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπές οχημάτων για να διευκολύνει την κυκλοφορία, που πλέον διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν επιστρέψει στο κέντρο φιλοξενίας.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25
ΚΟΣΜΟΣ
Στα χέρια του Τραμπ η επιλογή: Ποικίλλουν οι εισηγήσεις για την έξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν
17:14
ΑΝΑΠΤΥΞΗ