«Φωτιά» οι τιμές των καυσίμων: Πού έφτασαν αμόλυβδη και πετρέλαιο
Μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, με τους Έλληνες να αναγκάζονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να μετακινηθούν με τα οχήματά τους.
Η αστάθεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, η κρίση στη Βενεζουέλα και ένας συνδυασμός παραγόντων στις διεθνείς αγορές, έχουν εκτοξεύσει την τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως.
Το βαρέλι εκτινάχθηκε πάνω από 70 λεπτά, με το ντόμινο αυξήσεων να φτάνει σε όλο τον πλανήτη.
Στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι στην αρχή του έτους η τιμή της αμόλυβδης ήταν περίπου στο 1,50 ευρώ, μέσα σε λίγους μήνες έχει πάρει αύξηση περίπου πέντε λεπτά, ενώ σε νησιωτικές περιοχές όπως Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, αγγίζει ακόμα και το 1,85 λεπτά το λίτρο.

Πηγή: Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων


Πηγή: Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας παρατείνονται οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και ειδοηματικά όρια
12:57
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36