ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στον Κηφισό: Πατέρας και κόρη δύο από τα θύματα του δυστυχήματος

Τροχαίο στον Κηφισό: Πατέρας και κόρη δύο από τα θύματα του δυστυχήματος
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και μια τραυματία.

Ήταν λίγο πριν τις 6 το πρωί όταν μια νταλίκα ακολουθώντας «τρελή» πορεία, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού και παρέσυρε δύο οχήματα, συνθλίβοντάς τα. Από τις άμορφες μάζες σιδηρικών ανασύρθηκαν νεκροί δύο άνδρες και σοβαρά τραυματισμένη μία νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε, ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.

Βίντεο ντοκουμέντο

Νωρίτερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει καρέ - καρέ τη φονική πορεία της νταλίκας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 05:38 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τα συντρίμμια των οχημάτων απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα.

Ωστόσο, η Τροχαία αναφέρει ότι δύο άτομα είναι νεκρά και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας.

Ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ