ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι δραπέτες του Πειραιά

Συνελήφθησαν οι δραπέτες του Πειραιά
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έπιασαν τους δύο κρατούμενους που δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά. Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν σε επιχείρηση των ΕΚΑΜ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είχαν μαζί τους ένα πιστόλι. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθόλου όταν είδαν μπροστά του τους άντρες των ΕΚΑΜ. Η πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στους αστυνομικούς ανέφερε μόνο τη διεύθυνση του διαμερίσματος που κρύβονταν οι δραπέτες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο κρατούμενοι, οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, μέχρι και αργά το βράδυ, για την αναζήτηση των δύο.

Σημειώνεται πως οι κρατούμενοι ήταν συνολικά 11 και τους συνόδευαν έξι αστυνομικοί.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ