ΕΛΛΑΔΑ

«Οι δύο τους με έθαψαν ζωντανό»: Συγκλονίζει ο αδερφός της 19χρονης

«Οι δύο τους με έθαψαν ζωντανό»: Συγκλονίζει ο αδερφός της 19χρονης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με δάκρυα στα μάτια, ο αδερφός της 19χρονης, που συνελήφθη για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της, στην Πετρούπολη, μίλησε για πρώτη φορά και προέβη σε αποκαλύψεις.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι συνέβη αυτό σε μένα. Είναι απίστευτο, μακάρι να γυρνούσα πίσω το χρόνο. Δεν γνώριζα τίποτα και το έμαθα στα κεντρικά της αστυνομίας. Δεν είχα καταλάβει ότι η αδερφή μου ήταν έγκυος. Μακάρι να το είχα καταλάβει, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κατά το παρελθόν, μας πήραν τηλέφωνο από τη Λήμνο, μας είπαν ότι έμπλεξε με έναν αλήτη και έπρεπε να κάνει έκτρωση. Κάναμε την έκτρωση. Τώρα έπρεπε να μου το πει, θα βρίσκαμε άκρη. Αν δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το μωρό, θα το δίναμε κάπου», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, προσθέτοντας:

Εκείνη τη μέρα καλέσαμε γιατρό στο σπίτι γιατί η αδερφή μου μού είπε ότι είχε πόνους στη μέση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ασθενοφόρο. Τότε δεν είχα καταλάβει τίποτα. Λίγο πριν έρθει ο γιατρός μου είπε ότι της πέρασαν οι πόνοι.

«Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην τους λείψει τίποτα. Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ό,τι έγινε. Οι δυο τους με έθαψαν ζωντανό», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ