ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και αποχή, οι πρωταγωνιστές των φοιτητικών εκλογών
Ομαλά διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη, οι φοιτητικές εκλογές στη χώρα, με εξαίρεση την αποχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από τη διαδικασία.
Η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής, η συμμετοχή κυμάνθηκε στα (σχετικά χαμηλά) περυσινά επίπεδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των παρατάξεων, συνολικά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι και πάλι πρώτη δύναμη, με την ΠΑΣΠ και την ΠΚΣ να κυμαίνονται σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Η ΕΑΑΚ φαίνεται να κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα, ενώ το BLOCO, η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ποσοστό, της τάξεως του 2%.
Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει ενιαίο φοιτητικό όργανο καταμέτρησης και οι παρατάξεις ανακοινώνουν ξεχωριστά τα αποτελέσματα των εκλογών.
Πυρκαγιά σε λιμάνι της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με τη Φινλανδία ύστερα από επιδρομή drones
08:10
Η φωτογραφία δεν έλεγε ποτέ όλη την αλήθεια: 10 ιστορικά «fake» που ξεγελούν το μάτι
08:04
24ωρο «χειρόφρενο» και συγκέντρωση σήμερα για τους οδηγούς ταξί της Αττικής
08:03
Διευθυντής Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας: Ο πλανήτης κινδυνεύει με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών
07:55