ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτο αίτημα αποφυλάκισης από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Τρίτο αίτημα αποφυλάκισης από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΑΠΕ/ΜΠΕ/EPAHakan Mehmet Şahin

Τρίτο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν εντός των επομένων ωρών οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Το αίτημα πραγματοποιείται ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά την επίσκεψη που δέχτηκαν στη Βουλή ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Νωρίτερα, ο κ. Βούτσης συνομίλησε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικοί και τους συνεχάρη για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε στους γονείς ότι οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τηρούν ακμαίο το ηθικό τους, έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.

Στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ