ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Πετρούπολη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό η 19χρονη, προφυλακιστέα η μητέρα της

Έγκλημα στην Πετρούπολη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό η 19χρονη, προφυλακιστέα η μητέρα της
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το δρόμο προς τη φυλακή πήρε η μητέρα της 19χρονης από την Πετρούπολη, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η 52χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες για την υπόθεση του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Αντίθετα, υπήρξε διαφωνία ως προς την ποινική μεταχείριση της 19χρονης με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Ειδικότερα ο ανακριτής της υπόθεσης έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η νεαρή υπό όρους ενώ ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισής της.

«Ένιωθα ότι με απειλεί, ήταν κίνδυνος»

Τα όσα υποστήριξε η νεαρή παιδοκτόνος είναι συγκλονιστικά... Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη είπε στην απολογία της ότι όταν γεννήθηκε το παιδί, αμέσως το είδε σαν εχθρό.

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ».

Ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Γι' αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να είπε η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου ειπε ότι θα φέρει τον γιατρο. Ένιωσα έντρομη, και του ειπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», φέρεται να είπε στην απολογία της.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ