ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο άνδρας που άρπαξε το όπλο αστυνομικού σε δικαστήριο στο Γύθειο

Συνελήφθη ο άνδρας που άρπαξε το όπλο αστυνομικού σε δικαστήριο στο Γύθειο
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Συνελήφθη ο δράστης που προκάλεσε αναταραχή στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Γύθειο, όταν άρπαξε το όπλο αστυνομικού και την απείλησε με αυτό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τη στιγμή που ο 41χρονος ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου ως μάρτυρας σε υπόθεση, απείλησε με περίστροφο που κατείχε τη γυναίκα αστυνομικό, καθώς και έναν 38χρονο, ενώ κάμπτοντας την αντίσταση της αστυνομικού της απέσπασε τον ατομικό της οπλισμό.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όταν η γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να αφοπλίσει τον 41χρονο και να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους πολίτες, ο δράστης επιχείρησε να την πυροβολήσει με το περίστροφό που κατείχε.

Τελικά η αστυνομικός μαζί με άλλους συναδέλφους της του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 41χρονο. Το περίστροφο που κατείχε περιείχε έξι φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ