ΕΛΛΑΔΑ

Χάρρυ Κλυνν: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού

Χάρρυ Κλυνν: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού
EUROKINISSI

Στις 12 το μεσημέρι θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς) ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη, σύντροφος του γιου του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, με ανάρτησή της στο Facebook, εκφράζει την επιθυμία της οικογένειας για δωρεές στα παιδικά χωριά sos, αντί στεφάνων.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφωσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλάδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ Νικολέττα Μπερμπέρογλου 2310226644».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ